Ga naar de inhoud

Butcher BBQ

De erfenis van de barbecue:

Butcher BBQ is met pech gestart, ja ik bedoel pech. Laat me je vertellen hoe we aan onze start zijn gekomen. Ik denk graag dat opgroeien op een veeboerderij het begin was van mijn arbeidsethos. Toen ik 15 jaar oud was, kreeg ik de kans om te werken in een familiebedrijf op maat gesneden vleesmarkt. Ik verbleef 20 jaar in die omgeving en leerde en begreep hoe belangrijk het is om voor elke klant te zorgen. Ik ging verder met het openen van mijn eigen vleesmarkt en na een aantal jaren begonnen we te koken in BBQ-wedstrijden. In 2007 zijn we begonnen met het maken van onze kenmerkende producten voor het publiek. Met 34 jaar ervaring in de vleesindustrie en die kennis hielp me bij het op de juiste manier matchen van kruiden om die perfecte smaakcombinaties te krijgen waarmee we honderden staatskampioenschappen en 2 wereldkampioenschappen barbecues konden winnen. Na duizenden kilometers te hebben gereisd en in verschillende tv-shows te hebben gekookt, houden we nog steeds vast aan onze opvoeding, wetende dat we niets zouden hebben zonder onze klanten. Met de vele keuzes die je als klant hebt in de huidige winkelwereld, waardeer ik je aankoop bij mij en daarom is onze slogan “Trust Your Butcher”.

– David Bouska