Ga naar de inhoud

Sociaal betrokken

Maatschappelijk betrokken ondernemen en maatschappelijk betrokken zijn.

Diep in het hart wil iedereen iets betekenen voor een ander. Goed doen, voelt goed. Dat geldt op persoonlijk vlak, maar zeker ook zakelijk. Maatschappelijk betrokken ondernemen heeft impact op meerdere fronten. Het gezamenlijke doel wordt ondersteund, de leefbaarheid in de lokale samenleving wordt ondersteund en zo laten wij onze betrokkenheid bij de samenleving zien. Uiteindelijk gaat het om de stralende lach van mensen die helpen en van de mensen die worden geholpen.

 


Mystery box

Wij hebben in 2023 voor € 2046,00 gesponsord aan de verkoop van een mysterybox voor de Kika foundation. Deze box gaat minimaal € 7.500 opleveren voor Kika.


Run for Kika Marathon donatie

Wij hebben in 2023 Ingrid en Jeanette gesponsord met 1000,00 voor hun deelname aan de Run for KIKA Marathon tijdens de marathon van New York 2023.


 

Voedselbank

De voedselbank is een liefdadigheidsinstelling die kosteloos levensmiddelen verstrekt aan hen die financieel niet of nauwelijks in staat zijn om in hun levensonderhoud te voorzien en ter voorkoming van verspilling van voedsel. Voor deze gezinnen betekent het voedselpakket dat ze wekelijks van de Voedselbank krijgen dat ze weer een paar dagen eten op tafel hebben en iets extra’s voor de feestdagen is er meestal helemaal niet bij. In december 2022 heeft RESACO alle klanten van de voedselbank Montferland voor de kerst een runder of kip rollade uitgedeeld.