Ga naar de inhoud

Paul Prudhomme

Magic Seasoning Blends is ontstaan uit de simpele wens van chef-kok Paul Prudhomme om meer smaak aan het leven toe te voegen.

Sinds ons begin in 1982 staat Magic Seasoning Blends bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit, smaak, balans, consistentie en gebruiksgemak.

Na jarenlang in restaurants door het hele land te hebben gewerkt, opende chef-kok Paul het beroemde restaurant K-Paul’s Louisiana Kitchen® in New Orleans. Hij voegde zijn eigen gedroogde kruiden en specerijenmengsels, geïnspireerd op zijn reizen, toe aan het menu. De unieke melanges kregen zo veel lof dat klanten begonnen te vragen of ze ze mee naar huis mochten nemen, en een smaakinstituut was geboren.

We nemen geen korte weg als het om kwaliteit gaat. Daarom worden al onze droge kruiden, rubs, sauzen in flessen, gerookt vlees en marinades vervaardigd met uitzonderlijke ingrediënten en een vleugje passie in onze ultramoderne 125.000 -vierkante meter fabriek in New Orleans.

Tegenwoordig is onze productfamilie te vinden in thuiskeukens, winkels en foodservicebedrijven in alle 50 staten en 37 landen over de hele wereld.