Flame Boss

Je hoeft geen 3e generatie bekroonde BBQ-pitmaster te zijn om je vlees als één te roken. Flame Boss® laat je watertandende, heerlijke vlees- en visgerechten maken zonder het gedoe van dag en nacht op je roker te passen.
Flame Boss® maakt gebruik van een ventilator met variabele snelheid die op de beste snelheid draait om de gewenste temperatuur van uw roker te bereiken en te behouden. Met behulp van thermometersondes en een gemakkelijk af te lezen digitaal LCD-display kunt u uw voedsel moeiteloos bereiden met gepatenteerde, nauwkeurige temperatuurregeling. De Flame Boss® waarschuwt u wanneer uw kookproces klaar is en kan uw voedsel zelfs warm houden nadat het gaar is.
Er wordt wel gezegd: “als je kijkt, ben je niet aan het koken.” Als je urenlang naar de roker of grill kijkt, heb je ook geen plezier of slaap. Flame Boss® verlost je beide problemen.
Beschouw het als je cruise control voor je roker. Het verhoogt de hitte. Het verlaagt de hitte. Het enige dat je hoeft te doen, is het vuur aan te steken en de controle in te stellen. Geen instructies nodig … maar voor het geval dat, zijn ze bijgeleverd. Flame Boss neemt het vanaf daar over en houdt consistente, rokerige kwaliteit bij waar het hoort – rondom je vlees, gevogelte en vis.